Köylere Hizmet Götürme Birliği Anaokulu
fatih mah. İlkokul caddesi. Kaymakamlık karşısı no. 27 Çaldıran / VAN

VİZYON

"Çocuklarda doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir eğitim yuvasıdır."

MİSYON

Çocukları geleceğin büyükleri yaparak, yaşayarak elde ettikleri deneyimleri, değişik projeler ve aile katılımları ile destekleyerek çocukların gelişimini en üst düzeye çıkartmayı ve onları hayata hazırlamayı hedeflemiştir.

BAŞARILAR

Okulumuz 2017-2018 eğitim öğretim yılında gösterdiği atılımla 1. okul bahçesine yeni park yaptırarak eski parkı yenilemiştir. 2. 130 metre karelik kapalı oyun odasını yaptırarak ilçenin tek kapalı oyun parkına sahiptir. 3. yeni yapılan mutfağıyla aile katılımına katkı saglamaktadır. 4. yeni yapılan deposuyla çevrede dağılmış durumda bulunan materyalleri bir merkeze toplamıştır. 5. güvenlik amacıyla okula 8 adet kamera takılmış okulun tüm elektrik arızaları ve tadilatları yapılarak çocuklarımıza güvenli eğitim ortamları sağlanmıştır. 6. sınıfların materyal ihtiyacı karşılanırken donanımlı sınıflar elde edilmiştir.

Normal Eğitim

Başlama saati: 09.00 Bitiş Saati: 14.00